Rekommenderade Hostel

Home / Rekommenderade Hostel

 

Hostal Le Foyer by Edge Hostels

I Arequipas centrum ligger det här omtalade vandrarhemmet med ett gångavstånd till det mesta. Här finns det bekväma sovsalar och privata sovrum i olika standard och storlekar. Här finns tillgång till Wi-fI, datorer, härlig solig terass, grill, plasma tv, filmer, sällskapsspel, böcker och en bar. Baren anordnar temakvällar och events där man kan mingla och träffa nytt folk. Personalen är mycket vänlig och kan hjälpa dig dygnet runt med tips och information för att göra resan till den bästa.

B&B Hostal Tradiciones

I de säkraste och trevligaste området i Miraflores ligger detta Bed & Breakfast hostel. Här erbjuds det gratis Wi-Fi, gratis te, kaffe,  filtrerat och renat vatten samt en inkluderad frukost. Du kan välja mellan sovsalar eller privata sovrum. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam, de kan hjälpa dig med information, tips och planering och bokning av utflykter.

Ecopackers

I hjärtat av Cusco ligger Ecopackers som är mycket fräscht vintage hostel. De har olika stora sovsalar, alltifrån 4-18 sängar som är mycket komfortabla med sköna lakan. Här har du nära till allt du behöver så som restauranger, butiker, växlingskontor och bankomater. Det fnns även pingisbord, biljardbord och en härlig uteplats att grilla eller bara hänga på en skön dag. Personalen är trevlig och hjälper till med tips och med svar på dina frågor.

Pariwana Hostel Cusco

I Cuscos centrum finns detta hostel som har det mesta du behöver. Här erbjuds det gratis Wi-Fi, frukost och te under dagarna. Dessutom finns det en bankomat, en restaurang, en bar, pingisbord, foosball, välutrustat kök, sällskapsrum och en härlig uteplats att softa på. Privat sovrum eller sovsal, båda alternativen har bekväma sängar, lakan och två kuddar till varje säng. Receptionen är bemannad dynget runt med trevlig och hjälpsam personal som ger dig all information du behöver.

Red Psycho Llama Eco Hostel

Ett hostel centralt i Miraflores, Lima som är inriktat på återvinning. Här får du gratis vegetarisk frukost, gratis Wi-Fi och möjlighet till att tvätta dina kläder. Vandrarhemmet har sovsalar och privata sovrum, där båda alternativ är fräscha med komfortabla sängar. Det finns även möjlighet att lära sig att laga peruansk mat och göra peruanska drinkar, fråga personalen om mer information. De är mycket trevliga och hjälper dig med all information du behöver. 

Arequipay Backpackers Downtown

Ett mycket hemtrevligt, välskött och modernt hostel beläget i Arequipas centrum. Tack vare det centrala läget finns allt du behöver ett stenkast bort så som bankomater, restauranger, barer, butiker och sevärdheter. Här finns även tv, playstation, pingis, gratis Wi-Fi, frukost och två fullt utrustade kök. Välj att bo i sovsal med andra gäster eller bo i ett privat sovrum. Personalen hjälper gärna till med tips och information om utflykter som finns att göra under resan.

Pisko & Soul

Detta vandrarhem är beläget i det mest traditionella och bohemiska området i Cusco, San Blas. Frukost ingår och du får också tillgång till gratis Wi-Fi, varma duschar, sällskapsspel, förvaringsskåp, bar och ett gemensamt sällskapsrum. Vandrarhemmet har sovsalar och privata sovrum efter ditt önskemål som städas regelbundet. Är det något man behöver ha hjälp med, eller tips och råd så är det bara att fråga den vänliga personalen.

Pariwana Backpacker Hostels

Ett fräscht och livligt hostel i hjärtat av Miraflores i Lima med bra utrymmen att umgås på samt en härlig atmosfär. Här finns det sovsalar med 6 till 12 bäddars rum och en hel del utrymmen att umgås och träffa nya vänner. I priset ingår dessutom frukost, Wi-Fi, förvaringsskåp, bar, en härlig takterass, spel, bra utrustat kök och möjlighet till att tvätta kläder. Personalen är mycket trevlig och ordnar dagligen lekar och utflykter som man kan ta del av.  

Hospedaje Turistico Recoleta

Endast en kort promenad ifrån Cuscos centrum ligger detta hostel där personalen kommer välkomnar dig med öppna armar. På detta vandrarhem ingår det lakan, handdukar, frukost, tv, gratis Wi-Fi och finns även café, bar, kök och andra saker att hitta på. Sovsalar och privata sovrum finns samt badrum med varmvatten, båda alternativen har bekväma sängar och städas dagligen.

Nasca Lodge

I närheten av Nazca’s centrum finns detta hostel som erbjuder en härlig atmosfär och bra utrymmen att umgås på. Här kan man välja mellan sovsalar eller privata sovrum där rummen har privata badrum med varmvatten dygnet runt. Den trevliga personalen hjälper dig med allt du behöver, allt ifrån nya lakan till att ordna en utflykt till Nazca Lines. 

 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *